Comunipons
Şehrinizi Şeçin: Tatil
Tatilbitmesin.com’dan;
4 Gece 5 Günlük Dubrovnik Turu, Onur Havayolları ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti ve Konaklama dahil 1150 TL yerine sadece 899 TL!
İLK 20 KİŞİ İÇİN ise EKSTRA İNDİRİMLE sadece 1150 TL yerine sadece 799 TL!
Bu kampanya 24 Nisan 2012 tarihinde gerçekleşecek tur için geçerlidir.
Bu fırsat 1 kişiliktir. 2 kişilik odada 1 kişilik konaklamayı kapsamaktadır.
Single konaklamalar için 150 EUR ücret farkı ödenmesi gerkmektedir.
Fırsata dahil olan hizmetler
Onur Havayolları özel seferleri ile İstanbul/Dubrovnik/İstanbul hattında ekonomi sınıf uçak bileti
Havalimanı vergileri
Aşağıda belirtilen oteller ya da benzerlerinde Dubrovnik'te 3 gece oda-kahvaltı konaklama
Havalimanı/otel/havalimanı transferleri
Programda belirtilen şehir turları
Seyahat Sigortası ( Mesleki sorumluluk )
Fırsata dahil olmayan hizmetler
Vize Ücreti,
Yurtdışı Çıkış Harcı,
Tüm otel ekstraları,
Programa dahil olmayan yemekler,
Ekstra Turlar,
Rehber ve şöfor tipleri,
Tur şartlarını okumak için lütfen tıklayınız.
Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti DİRSE TURİZM unvanı 6772 belge numarası ile Kültür ve Turizm Bakanlığı A Grubu Seyahat Acentası İşletme Belgesi’ne sahiptir.
Tatilbitmesin.com fırsatından nasıl yararlanacaksınız
Günün fırsatından yararlanabilmeniz için rezervasyon yaptırmanız geremektedir. Rezervasyonlarınız için telefon numarası 216 380 66 56
Rezervasyon iptal ya da değişikliklerinizi 1 ay öncesinden işletmeye bildirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde Kupon Kodunuz kullanılmış sayılacaktır.
Kullanıcı kodunuza “Hesabım” sayfanızdaki “Kuponlarım” bölümünden de ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı kodunuzu içeren “Günün fırsatı gerçekleşiyor” başlıklı mail gelen kutusunda değilse lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz.
Öğrenmek istediğiniz her türlü konu için Yardım sayfamızı okumanız yeterli.
Fiyatı 1150.00 TL
799.00 TL
Günün Fırsatı Gerçekleşiyor!
Caddebostan Mah.
Bağdat Cd. N:354/13 Arzu Ap. Kadıköy
Şaşkınbakkal / İstanbul
Tel: 216 380 66 56
www.tatilbitmesin.com
1. Gün| İstanbul - Dubrovnik
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat buluşma. Bilet, pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından özel havayolları ile Dubrovnik'e hareket. Yaklaşık 1,5 saatlik uçuşun ardından Dubrovnik'e varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından yapacağımız panaromik turumuz için havalimanından hareket ediyoruz. İlk olarak Cavtat'a transfer. Cavtat M.Ö. 6. yüzyılda Epidaurus adı ile kurulmuştur. M.Ö. 228 yılında Roma egemenliğine girdiğinde şehrin adı Epidaurum olarak değişmiştir. Cavtat adı ise Bizans İmparatorluğu döneminde verilmiştir. Latincede eski şehir anlamına gelen Cavtat günümüzde Dubrovnik'in 20 km güneydoğusunda yer alan bir sahil kasabasıdır. Buradayapacağımız tur sonrasında vereceğimiz mola esnasında deniz kıyısındaki cafelerin ve kordon boyunun tadını çıkarabilir, çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Burada verceğimiz serbest zamanın ardından Dubrovnik eski şehir meydanında otobüslerden inerek yürürüyüş turu ile UNESCO tarafından Dünya Mirasları Listesi'ne alınmış eski şehir meydanını geziyoruz. Bu turumuz esnasında, kuleler, muhteşem surlar, 14. yy.'dan kalma ve dünyanın en eski eczanesine de ev sahipliği yapan Francis Manastırı, Rector Sarayı,şehir kapıları,kuleler ve diğer önemli yapılar görülecektir. Turun bitimi ile birlikte, otelimize transfer ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.
2. Gün | Dubrovnik – (Karadağ)
Uyandırma, kahvaltı ve odaların boşaltılmasının ardından gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz rehberlerimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan yemeksiz Karadağ turuna (60 Euro) katılabilirler. Dünya'nın Kosova ile birlikte en genç iki devletinden biri olan Karadağ'a geçtikten sonra Avrupa Jet Sosyetesinin uğrak yeri olan Kotor Körfezinin nefes kesen manzarası eşliğinde kısa bir yolculuğun ardından, ilk durağımız, muhteşem sahilleri, çok renkli gece hayatı ile Balkanlar'ın en ünlü tatil merkezlerinden Budva. Burada yapacağımız yürüyüş turunda Stari Grad (eski şehir merkezi) ve kaleyi gezeceğiz. Budva'nın tadını doyasıya çıkarabilmeniz için serbest zaman. Daha sonra, zamanında balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapur'lu bir multi milyardere satılması ile günümüzde restorasyon çalışmaları ile turizme kazandırılma aşamasında olan muhteşem St Stefan'ı panaromik olarak tepeden görebileceğiniz bir mola. Karadağ'da son durağımız önemli tarih ve doğa cenneti ve turistik cazibe merkezi durumunda bulunan Kotor... Burada Stari Grad'da (Eski Şehir-Kale) yürüyerek yapacağımız turda bu şirin beldeyi tanıyacaksınız. Turun bitimi ile birlikte otelimize transfer. Geceleme otelimizde…
3. Gün | Dubrovnik – (Korçula-Ston)
Serbest uyanma ve kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz rehberlerimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan tam günlük Marco Polo'nun İzinde-Korçula-Ston turuna katılabilirler. (60 Euro) Otobüs ve tekne ile gerçekleştireceğimiz bu turumuzda, öncelikle sahil yolunu takip ederek öncelikle zeytinyağı ve şarapları ile ünlü Trsteno'dan geçeceğiz. Daha sonra üzüm bağlarının arasından Peljeşac yarımadasına doğru devam ederek Orebiç'ten tekneye bineceğiz. Korçula hem Marco Polo'nun doğum yeri ve yaşadığı yer hem de en iyi korunmuş ortaçağ kasabalarından birisidir.12. yy.'dan kalma eski şehir meydanı,surlar, St Mark Kathedrali, kıyı kapısı Revelin, Abbott Hazineleri, şehir müzesi ve Marco Polo'nun doğduğu yer yürüyerek yapacağımız tur esnasında görülecek yerler arasındadır. Ardından, Dubrovnik'in tuz ihtiyacını gideren ve Osmanlı akınlarından korunmak üzere Çin Seddinden sonra dünyanın en uzun surlarına sahip Ston'u gezeceğiz. Turumuzun bitimi ile birlikte otelimize transfer.Akşam dileyen misafirlerimiz rehberlerimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan müzikli ve yemekli Dalmaçya Gecesi Turuna(55 Euro) katılabilirler. Geceleme otelimizde.
4.Gün | Dubrovnik – İstanbul
Sabah uyandırma, kahvaltı ve odalarımızın boşaltılmasının ardından transfer saatine kadar serbest zaman. Rehberlerimizin belirttiği saatte transfer için otelden Dubrovnik havalimanına transfer. Havalimanına varışımızla beraber bilet, pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından özel havayolları ile saat 11:35'de Sabiha Gökçen'e hareket. Yaklaşık 1,5 saatlik uçuşun ardından saat 14:30'da Sabiha Gökçen'e varış ve turumuzun sonu.
Tatilbitmesin.com
Caddebostan Mh. Bağdat Cd. N:354/13 Arzu Ap. Kadıköy
216 380 66 56
www.tatilbitmesin.com